Op aanvraag

Project Management

Doelgroep:

Medewerkers uit de Farmaceutische of Life Science sector die werken of starten in een omgeving waar het werken in projecten belangrijk is:

  • QA en QC medewerkers, project medewerkers (managers) en engineers die in een omgeving werken waar project werking belangrijk is.

Leerdoel:

De training “Basis Project Management” bestaat uit een theoretische training die dieper ingaat op de verschillende aspecten binnen project management. Naast een korte inleiding bekijken we de verschillende fases. De initiatie fase is de eerste belangrijke fase om duidelijkheid te scheppen over een project. Naast de scope komen ook het samenstellen van een team aan bod. In de analyse en alignement fase bespreken we o.a. het RACI model. In de planningsfase komen de verschillende planningsmogelijkheden aan bod. De uitvoering en de controle van een project zijn fundamenteel voor het welslagen van een project. Daarnaast bekijken we ook het afsluiten van een project. Met deze basis project management training zal je als medewerker beter de rollen en verantwoordelijkheden begrijpen en in staat zijn zelf stappen te zetten om projecten te begeleiden binnen je organisatie.

Programma:

Theorie:

  • Inleiding
  • Initiatie fase
  • Analyse en alignement fase
  • Planningsfase
  • Uitvoering en controle fase
  • Afsluiten van een project

Praktische Oefeningen:

  • Workshop project management

Prijs: 

€ 595,00 per persoon (excl. btw)

Locatie: 

De training vindt plaats in GxP Academy op het hoofdkantoor van Advipro: Wechelsebaan 143 unit 13, 2275 Lille.

Inschrijven verplicht: 

Via onderstaand contactformulier.

KMO Portefeuille: 

Advipro behaalde het certificaat als dienstverlener opleidingen van de Vlaamse Overheid. Hiermee kunnen KMO's een subsidie krijgen van 30% op onze opleidingen. Registratienummer DV.O229403.
KMO-Portefeuille - Advies | Advipro

Co-Valent: 

Indien aangesloten bij Co-Valent kan tussenkomst voor deze opleiding aangevraagd worden via onderstaande link: https://www.co-valent.be/nl/werkgever/subsidie/subsidiedossier-bij-co-valent/

Student? 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden

Inschrijvingsformulier

Adresgegevens

Deelnemers

Trainer

Sara Knaeps
Contacteer Sara Knaeps voor meer informatie

€ 595,00 per persoon

(excl. btw)

Boek een plaats