Ultramodern trainingscentrum met operationele cleanroom

Vorig jaar versterkte ons land haar positie als speler van wereldformaat op het vlak van farmaceutische ontwikkeling en productie, met een directe tewerkstelling van 42 000 werknemers (bron: pharma.be). Gevolg: de vraag naar ervaren en opgeleide mensen binnen de life sciences industrie was nog nooit zo hoog. En dan is een sublieme plek om je medewerkers op te leiden cruciaal. Welkom in de GxP Academy.

GxP Academy, dat is:

  • Een ultramodern trainingscentrum
  • De ideale omgeving voor opleidingen binnen de verschillende aspecten van GxP
  • Ons geheime wapen om bedrijven in de farmaceutische, biomedische & hoogtechnologische sector te ondersteunen met solide expertise

En er is meer. Want in de GxP Academy stellen we een open trainingsaanbod ter beschikking voor de life sciences industrie. Aangevuld met specifieke trainingen ontwikkeld op maat van je bedrijf en procedures. Bovendien kan je onze faciliteiten huren om testen uit te voeren waarvoor een ISO 14644 geclassificeerde cleanroom vereist is.

 

Advipro (7)

GxP trainingen door nationale & internationale experten

Als life science organisatie, brancheorganisatie of sectorfederatie beschik je wellicht niet over de faciliteiten voor de juiste cleanroomtrainingen. En dan reken je graag op de GxP Academy. Ons trainingscentrum biedt je alles wat je nodig hebt voor opleidingen door nationale en internationale experten of voor netwerkevents. Benchmarks rond specifieke GxP topics organiseren? Hebben we eveneens verstand van. Alsook van het continu bijscholen van je medewerkers.

GxP Academy – trainingscentrum met operationele cleanroom

Alle trainingen vinden plaats op het Advipro hoofdkantoor: Wechelsebaan 143, unit 13, 2275 Lille. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.