cleanroom Advipro

Op maat gemaakte training: Advipro helpt Estée Lauder schitteren in de cleanroom

De GxP Academy van Advipro heeft samengewerkt met Estée Lauder om hen voor te bereiden op de productie van cosmetische producten in een cleanroom om te voldoen aan de eisen van de Chinese overheid volgens de CSAR.

Logo estée lauder
 • Cleanroom Gedrag Training
  "Binnen Sanofi Geel hebben we een groei en verschuiving gekend van operationele medewerkers, met een grote nood aan opleiding tot gevolg. Samen met Advipro werkten we een programma op maat uit om die nieuwkomers te trainen, maar ook om de routiniers een opfrissing te geven. In deze opleiding zitten procedures van Sanofi Geel verwerkt. Zowel theorie als praktijkoefeningen komen aan bod, die de werknemers meteen kunnen gebruiken in hun dagdagelijkse werkomgeving. Dit programma draagt bij aan de continue ontwikkeling van werknemers en de organisatie van Sanofi Geel."
  Bert Huveneers - QA Supervisor Training and Documentation - Sanofi
 • Cleanroom
  "I recently participated in the Advipro Aseptic Techniques training program which covers the essential aspects of pharmaceutical manufacturing. The program was incredibly informative and provided me with the knowledge and skills necessary to maintain a sterile environment in our cleanroom. The trainers are experts in their field and provided hands-on demonstrations that helped me to better understand the importance of aseptic techniques. The interactive sessions were engaging and allowed me to ask questions and learn from the experiences of fellow participants. Not only did this training program enhance my technical skills, but it also helped me to develop a stronger sense of responsibility for the safety and quality of our cleanroom. Thank you to the Advipro team for providing such an outstanding training program!"
  Lab operator - Eyetec
 • Training Advipro
  “Bij Legend Biotech zochten ze naar mogelijkheden om grote aantallen technici en experts te trainen en voor te bereiden op onze gloednieuwe, state-of-the-art productiefaciliteit in Zwijnaarde. Als nieuw biotechbedrijf is een gedegen opleiding van operatoren immers de sleutel tot succes. Maar Legend Biotech had op dat moment geen faciliteiten in Europa. En zo vonden ze hun weg naar de GxP Academy. Onze unieke, hightech trainingsfaciliteit met operationele cleanroom en gebouwd volgens internationale GMP-normen, is de ideale omgeving om hun operatoren te trainen. Kracht bijgezet door een vijfdaagse opleiding, specifiek ontwikkeld op hun productieprocessen. Een voltreffer van formaat.”
  Alain Deloof – Manager GxP Academy – samenwerking Legend Biotech
 • Training Advipro
  "Alain, je bent onze held in de cleanroom! Hartelijk dank voor je immense professionaliteit en flexibiliteit. Zonder jou hadden we het heel anders ervaren.”
  Estée Lauder

Advipro en Legend Biotech werken samen aan het trainen van CART-T technics en experts

We zijn trots om aan te kondigen dat Legend Biotech en Advipro samenwerken voor de ontwikkeling en organisatie van een specifieke vijfdaagse trainingscursus bij de GxP Academy.

Pipetteren

Sectoren waarin onze klanten actief zijn

Pharma

Farma

Biotech

Biotechnologie

CMO

CMO (Contract Manufacturing Organisation)

Warehouse-Distribution

Opslag & distributie

Hospitals

Ziekenhuizen & apotheken

Medical Devices

Medische apparatuur

Cosmetics

Cosmetica

Nutraceuticals

Nutraceuticals

Ook interesse in een training op maat?

Laten we samen aan de slag gaan! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte trainingen jouw bedrijf kunnen transformeren.