• 20/06/2023 13:00 tot 17:00

Sterilisatie Validatie

Leerdoel:

Micro-organismen vind je overal, ook in onze farma bedrijven. Vele goedaardig, maar sommigen kunnen ons heel ziek maken, vooral als ze via een injectie ons lichaam binnen komen. In de productie van steriele producten wordt er dan ook alles aan gedaan om deze micro-organismen uit het product te weren. Eén van de belangrijkste technieken om dit te verwezenlijken is sterilisatie.

Deze training geeft een overzicht van de verschillende sterilisatiemethoden om vervolgens dieper in te gaan op de manier waarop één van de meest gebruikte technieken, stoomsterilisatie, moet gevalideerd worden. Zowel de theoretische als praktische aspecten van sterilisatie validatie komen aan bod. Na deze training heb je een zeer goed begrip van wat sterilisatie validatie afdelingen doen, kan je er zelf mee aan de slag of heb je als kwaliteitsmedewerker voldoende bagage om sterilisatie afwijkingen te beoordelen.

Prijs: 

€ 395,00 per persoon (excl. btw)

Locatie: 

De training vindt plaats in GxP Academy op het hoofdkantoor van Advipro: Wechelsebaan 143 unit 13, 2275 Lille.

Inschrijven verplicht: 

Via onderstaand contactformulier.

KMO Portefeuille: 

Advipro behaalde het certificaat als dienstverlener opleidingen van de Vlaamse Overheid. Hiermee kunnen KMO's een subsidie krijgen van 30% op onze opleidingen. Registratienummer DV.O229403.
KMO-Portefeuille - Advies | Advipro

Co-Valent: 

Indien aangesloten bij Co-Valent kan tussenkomst voor deze opleiding aangevraagd worden via onderstaande link: https://www.co-valent.be/nl/werkgever/subsidie/subsidiedossier-bij-co-valent/

Student? 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

 

 

Cleanroom

Inschrijvingsformulier

Adresgegevens

Deelnemers

Trainer

Yves-Van-den-Wyagaert-2021
Contacteer Yves Van den Wyagaert voor meer informatie

Trainer

Jens-Janssens 2019
Contacteer Jens Janssens voor meer informatie

€ 395,00 per persoon

(excl. btw)

Boek een plaats